Raahen Keskusta järjestää talvisen, kaikenikäisille suunnatun MAALISRIEHAN Raahen hiihtomajalla lauantaina 17.3. klo 13-15.

Ohjelmassa mm. lapsille mäenlaskua yhdessä Tikru-Tiikerin kanssa, yhteinen hiihtolenkki Esko Tuohinnon vetämänä, makkaranpaistoa, lämmintä mehua ja kahvia sekä mukavaa yhdessä oloa. Lisäksi ohjelmassa on leikkimielinen ampumahiihto-viesti kolmen hengen joukkueissa, ”ampumavälineistö” on valmiina järjestäjien toimesta. Ottakaa haaste vastaan ja kootkaa kolmen hengen joukkue vaikka kaveriporukalla, myös paikallisyhdistyksillä on nyt oiva tilaisuus keskinäiseen mittelöintiin. Ja eihän kilpailu ole mitään ilman kannustusjoukkoja, sillä tästä kilpailusta ei hyvää mieltä ja naurua puutu!
Tehdään ja koetaan yhdessä mukava ja lämminhenkinen tapahtuma.

TERVETULOA!

 

KEskustanTUPAILTA 3.1. klo 18_00Aiheena Keskustan Uusi PeriaateOhjelma