Keskustan Pyörät pyörimään-tapahtuma pysähtyy Raaheen. Tapahtuman myötä puolueen puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä saadaan vieraaksi Raahen jo toisen kerran lyhyen ajan sisään.

Iltatapahtuma to 9.8. klo: 18.00 Raahelan edustalla:

Paikalla Keskustan pj, pääministeri Juha Sipilä, kansanedustajat Hanna-Leena Mattila ja Ulla Parviainen sekä Keskustanuorten pj Suvi Mäkeläinen. Tilaisuudessa puhuu Juha Sipilä ja Hanna-Leena Mattila sekä mahdollisesti muita puhujia. Lisäksi mukaan toivotaan paikallisia päättäjiä ihmisiä jututtamaan ja toivottavasti myös järjestöväki pääsee osallistumaan runsaslukuisesti.

Pyöräilijöitä on tarkoitus pyöräillä vastaan Järvelänjärven kohdalle. Yhteispyöräilyä varten kokoontuminen linja-autoasemalle, josta pyöräilijäjoukko lähtee klo 16.30. Myös matkan varrelta voi liittyä mukaan. Kauko Lumiaho on lupautunut johtamaan pyöräjoukkoa. Nyt kaikki mukaan pyöräilemään ja koitetaan saada iso porukka mukaan, viestiä levitetään myös nuorten keskuudessa.

Aamutapahtuma pe 10.8. klo: 9.00-10.00 ABC:n edusta Pattijoki

Pyöräilijät lähetetään matkaan Pattijoen ABC:n pihasta. Paikalla Ulla Parviainen, Suvi Mäkeläinen sekä Keskustan uusi puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen, tarjolla aamukahvit. Tule kahvittelemaan ja juttelemaan!

Tervetuloa mukaan kummankin päivän tapahtumaan toimimaan ja osallistumaan!

Lisätietoja: Pekka Poukkula, kunnallisjärjestön pj.

pyörät pyörimään ilmoitus