37

37

37 Haapajoki Tita

Puutarhuri, (uusi)

Asun Raahen Arkkukarissa Haapajoenkylällä vanhaa hirsipirttiä yhdessä aviomieheni Timon kanssa. Lapset ovat varttuneet ja perustaneet omat elämänsä. Kotiväkenä on australianpaimenkoira Rieko ja viisi kissaa. Lisäksi löytyy ammattimunaajina viisi kanaa ja kukko.

Olen luontoihminen, ja rakastan kulkea meren rannoilla ja metsissä yhdessä miehen ja koiran kanssa. Valokuvaus on myös harrastukseni. Elämäni on todella ruohonjuuritasolla, sillä puutarhaharrastukseni johti minut lopulta hankkimaan ammatin puutarhurina. Nyt olen töissä Raahen kaupungilla vastaamassa kaikesta viheralueiden ja puistometsien kehittämisestä ja ylläpidosta. Sitä ennen olin 10 vuotta yrittäjänä ja 20 vuotta ICT-alalla.

Luottamustoimissa olen varavaltuutettu ja tulevaisuuslautakunnan varsinainen jäsen.  Yhdistystoimintaa olen koittanut jättää vähemmälle, mutta monessa yhdistyksessä olen ollut aktiivina mukana.

Vaaliteemojani on tässä lyhyesti. Tarkemmin ajatuksistani voit lukea www.titahaapajoki.blogspot.com

Nuoret ja koulutus:
Nuorten mahdollisuuksia kouluttautua, työllistyä ja voida hyvin Raahessa täytyy parantaa.

Asuminen ja kaupunkimarkkinointi:
Raahe on monipuolisesti hyvä paikka asua. En halua keskittää, vaan kehittää koko Raahea. Jokainen kivi pitää kääntää, että muuttotappiokunnasta noustaan taas kasvuun. Oman murusen kannan siihen jo kotonakuuhkailijalähettiläänä. Niitä juttuja voit lukea täältä:
www.kotonakuuhkaaja.fi

Työpaikat ja yrittäjyys:
Leivän syönti elättää meitä kaikkia, joten työpaikkojen säilyminen ja uusien luominen on äärimmäisen tärkeää ihan
kuntapoliittisin toiminkin. Kymmenisen vuotta elätin itseni pienyrittäjänä, joten hyvin on muistissa yrittämisen ilot ja surut.

Terveydenhoito:
Omasta sairaalasta ja terveyskeskuksen palveluista pidetään kiinni ja kehitetään niitä.

Yksi yhteinen Raahe: Kaadetaan nyt viimeinkin vanhat kunta- ja puoluerajat, ja tehdään yhdessä MEIDÄN Raahesta hyvä paikka asua, elää ja viihtyä niin keskustassa kuin sen ulkopuolella ihanissa kylissäkin.

– Tita Haapajoki –

TITA HAAPAJOKI
Puutarhuri
puh. 044 439 3521

tita.haapajoki@raahe.fi