39

39

39 Hartikka Jani

Runkosahuri, työsuojeluvaltuutettu, (uusi)

Olen Hartikan Jani, 35- vuotias perheellinen runkosahuri Pattijoelta. Kotoisin olen Revonlahdelta ja muuttanut alunperin koulun perässä Raaheen.  Woodcomp Oy:llä olen ollut töissä muutaman vuoden ja tällä hetkellä olen työsuojelutoimikunnan jäsen sekä yksikköni työsuojeluvaltuutettu.

Syy miksi lähdin kyselyjen jälkeen mukaan ehdolle on se, että haluan olla mukana kehittämässä Raahea siihen suuntaan, mikä sen arvolle sopii. Raahen elinvoimaisuuden yksi tärkeä lenkki on kyläyhteisöt ja niiden toiminnan kehittäminen. Kylät näivettyy mikäli asiat tehdään niin kuin ne on totuttu tekemään, eikä ole halua uudistua. Haluankin olla mukana kehittämässä Raahea koko sen alue huomioiden.

Kaupungin talous pitää saada paremmalle tolalle, muuten ei voida uudistuksista kuin haaveilla. Kaupungin tulee olla yrittäjäystävällinen ja tarjota mahdollisuuksia uusille yrittäjille liiketoimintaan. Ilman uusia ja kasvavia yrityksiä emme voi muuttaa muuttamisen trendiä suotuisampaan suuntaan.  Tulovirtaa voidaan nostaa muutenkin kuin veroja korottamalla. Raahen olisi syytä katsoa tarkkaan omistussuhteitaan ja tulevaisuudensuunnitelmiaan niiden suhteen.

Muistakaa käyttää ääntänne, näin jokainen pääsee vaikuttamaan yhteisiin asioihin.