43

43

43 Kallunki Benjamin

Opiskelija, (uusi)

Miksi minä lähdin ehdolle vaaleihin? Olen asunut Raahessa yli kymmenen vuotta ja aika ajoin huomannut erilaisia enemmän tai vähemmän suuria epäkohtia kotikuntani asioissa. Olen ollut aina kiinnostunut asioihin vaikuttamisesta ja siksi pyrkinytkin kuntalaisen asemasta antamaan palautetta mahdollisista puutteista esimerkiksi suoran kuntalaisaloitteen kautta.

Olen toiminut useammassa oppilaskunnassa ja saanut sitä kautta oppia ja innostusta päätöksentekoon. Olin esimerkiksi lukioaikana kaksi kautta opiskelijakuntamme hallituksessa, josta jälkimmäisen toimin puheenjohtajana. Kuntavaalien lähestyessä aloin miettimään, olisiko asioideni ajamiseen jokin tehokkaampi keino kuin pelkät aloitteet? Idea lähtemisestä ehdolle kuntavaaleihin syntyi ja vahvistui lähipiirini tuen myötä. Ehdolle asettuminen tuntui helpolta päätökseltä ja halu kehittää kotikuntaani on vahvistunut ajan mittaan.

Tiedän, että pelkkä haluaminen ei välttämättä riitä monestikaan ja uskon että minulla on vahvan tahdon lisäksi myös kykyä valtuutetun tehtävään. Raahe tarvitsee entistäkin vastuullisemman ja välittävämmän kaupunginvaltuuston ja uskon olevani varteenotettava ehdokas tuohon instituutioon.