65

65

65 Pulkkanen Nina

Kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, (nykyinen valtuutettu)

Hei!

Olen Nina Pulkkanen, neljälapsisen perheen äiti,  luokanopettaja ja kaupunginvaltuutettu. Olen asunut Raahessa avojalakasen raahelaisaviomieheni kanssa vuodesta 2003 saakka. Tänne on ollut hyvä asettua asumaan, perustaa perhe ja tehdä työtä. Perheeni kanssa nautimme asumisesta meren äärellä.

Olen ollut luokanopettajana Raahessa vuodesta 2005 asti, viimeiset 13 vuotta Antinkankaan koululla. Syksyllä 2021 aloitan työt Koulutuskeskus Brahessa yhteiskunta- ja työelämäosaamisen lehtorina. Työssäni keskityn lasten ja nuorten koulutukseen ja hyvinvointiin, ja näihin lliittyvät asiat ovatkin päivittäin esillä elämässäni ja siksi hyvin merkityksellisiä minulle. Tasapuolinen opinpolku varhaiskasvatuksesta aina ammattitutkintoon asti on jokaisen oikeus.

Ensimmäinen valtuustokauteni on opettanut minulle hyvin paljon päätöksenteosta. Olen päässyt mukaan monenlaisiin tehtäviin. Olen kaupunginhallituksen ja konserni- ja riskienhallintajaoston varajäsen, kehittämislautakunnan jäsen, olen ollut Raahen koulutuskuntayhtymän hallituksen jäsenenä kevääseen 2021 asti sekä kuulun Raahepolis Oy:n hallitukseen. Lisäksi toimin tällä hetkellä vanhan kaupungin kehittämistyöryhmän puheenjohtajana. Vuosina 2018-19 toimin myös Raahen 370-juhlavuotistoimikunnan puheenjohtajana. On ollut hurjan mielenkiintoista päästä tarkastelemaan itseään kiinnostavia asioita päätöksenteon näkökulmasta.

Minulle tärkeitä asioita kotikaupungissani ovat meri ja luonto, rauhallinen elinympäristö, arjen palveluiden sujuvuus sekä vanha kaupunki. Olen kehittämislautakunnan jäsenenä ja konserniyhtiön hallituksen jäsenenä vakuuttunut siitä, että yhteisen suunnan löytäminen ja sen vahvistaminen paikallisen elinkeinoelämän kanssa on yksi päättäjän tärkeimmistä tehtävistä kaupunkimme elinvoiman vahvistamisessa.

Seuraavalla valtuustokaudella on tehtävä kaupungin talouden vuoksi monimutkaisia ja vaikeitakin päätöksiä, joiden pitää pohjautua parhaaseen mahdolliseen tietoon. Päätöksistä me selvitään kyllä hyvällä yhteistyöllä, raahelaisia kuunnellen, ratkaisuja etsien ja raahelaisten parasta ajatellen. Olen valmis tekemään kovasti töitä Raahen ja raahelaisten parhaaksi!