74

74

74 Tornberg Elias

Opiskelija, (uusi)

Kuntavaaliehdokas Elias Tornberg,
Raahen Keskustanuorten puheenjohtaja, opiskelija, kevytyrittäjä

Olen asunut lapsuuteni ja nuoruuteni Raahessa, ja pitkän pohdinnan jälkeen ajattelin, että nyt on aika antaa oma panokseni Raahen puolesta. Lähdin ehdolle Raahen kaupunginvaltuustoon, koska haluan tehdä työtä elinvoimaisemman Raahen puolesta.

Olen ehdolla, koska haluan tuoda nuorten ääntä paremmin kuuluviin ja saada myös heidän näkökulmiaan Raahen kaupungin päätöksentekoon. Nuoret ovat tämän kaupungin tulevaisuus ja toivo, tämä asia pitäisi ottaa huomioon varsinkin, kun tehdään lapsia ja nuoria koskevia päätöksiä esimerkiksi liikuntapaikoista.

Olen saanut kokemusta vaikuttamisesta ylä-asteen sekä lukion oppilaskuntien hallituksissa,  Raahen Keskustanuorten puheenjohtajana sekä Keskustanuorten piirin johtokunnassa. Näistä kokemuksista olen tärkeimpänä oppinut, että asioihin voi oikeasti kovalla työllä ja omalla aktiivisuudellaan vaikuttaa.

Tärkeimmät vaaliteemani:

– Elinvoimaisempi Raahe

– Nuorten ääni kuuluviin

– Liikuntapaikkoihin on panostettava enemmän

Raahen kaupunginvaltuustolla on tulevalla kaudella tärkeitä asioita päätettävänä, ja sen on tehtävä rohkeasti päätöksiä esimerkiksi muuttotappion pysäyttämiseksi. Lyhytnäköisiä päätöksiä tulee välttää, pikemminkin tulee miettiä, miten päätökset vaikuttavat pitemmällä aikavälillä esimerkiksi nuoriin ja lapsiin.

Tarkemmin ajatuksistani voit lukea:

Instagram: @tornberginelias

Facebook: @Elias Tornberg

Twitter: @tornbergelias