78

78

78 Vedenoja Simo

Yrittäjä, diplomi-insinööri, (uusi)

Olen syntyperäinen pattijokinen talonrakennusalan diplomi-insinööri, ammattivuosia jo 46. Asun perheineni Pattijoella ja minulla omalla nimellä toimiva insinööritoimisto samassa pihassa.

Kuntapolitiikkaan tulin 1990-luvulla ja olen saanut luottamushenkilönä olla monessa luottamustehtävässä, ympäristölautakunnan ja tarkastuslautakunnan puheenjohtajana, kunnanhallituksen puheenjohtajana ja Pattijoen ja Raahen kuntien yhtymisen jälkeen ison valtuuston puheenjohtajana.

Tällä hetkellä olen varavaltuutettuna osallistunut lähes jokaiseen valtuuston kokoukseen ja toimin Raahen Vesi Oy:n hallituksen puheenjohtajana, koulutuskuntayhtymän hallituksen jäsenenä ja kehittämislautakunnan jäsenenä sekä vanhustenkotiyhdistys Siimeksen hallituksen puheenjohtajana.

Olen ehdolla ja minua kiinnostaa edelleen Raahen kaupungin kehittyminen ja asukkaiden viihtyminen tällä upealla kotiseudulla. Kaupungin tasapainoinen talous on kaiken toiminnan perusta, jolla voidaan taata kaupunkilaisille edelleen laadukkaat palvelut. Yrittäjien toimintaedellytysten takaaminen on tärkeää työpaikkojen varmistamiseksi ja lisäämiseksi alueellamme.

Erityisen lähellä sydäntä ovat perheiden asiat, laadukkaat koulupalvelut ja harrastusmahdollisuudet, jotka ovat kaikille tärkeitä elämänlaadun vuoksi.